Vi är ingen vanlig skobutik

Vi har gjort fotanalys och utprovning till en konst. Det är därför läkare och sjukgymnaster kommer för att se hur vi arbetar och höra oss berätta om våra erfarenheter. Det är därför löparesset Mustafa Mohammed och höjdhopparen Emma Green vill ha vår hjälp, eller IFK’s, GAIS’s och ÖIS’s fotbollslag för den delen. Listan på elitidrottare och klubbar kan göras lång. En gång hjälpte vi faktiskt David Beckham.

Några av våra samarbeten

Genom åren har vi även arbetat nära en rad företag, t ex Posten, Astra Zeneca och Stena – och hjälpt deras personal med avlastande fotbäddar – för det bör man ju inte glömma, att vi står och går den mesta av tiden. Snedbelastning över tid är den i särklass vanligaste orsaken till olika rygg-, höft-, knä- och fotproblem. Det är därför vi säger att ‘den bästa friskvården är långsiktig’. Med en individuellt utprovad sko som har rätt avlastning för din fottyp, din kroppsbyggnad, vikt, träningsmängd etc har du goda förutsättningar att bli kvitt felinställningar och hålla dig skadefri.

PRESENTKORT
Ge någon nära dig en nystart!

Välj tjänst

Ortopedteknisk konsultation

Är du osäker på om du behöver ett inlägg?
Börja med en grundlig undersökning av dina fötter från utbildad ortopedtekniker.

Klinikens skoutprovning

Noggrann fot- och löpstegsanalys som avslutas
med utprovning av modeller. Bra för både vardagsmotionärer och aktiva löpare.

Formgjutna inlägg

Vi skapar individuellt framtagna skoinlägg som avlastar och motverkar vanliga åkommor som hälsporre, löparknä och benhinnebesvär m.m.