Fotbäddar till Elmander och "Chippen"

31 maj fick vi besök av Johan Elmander som behövde avlastande fotbäddar, så att frakturen i hans högerfot förhoppningsvis skall kunna läka snabbare. Förhoppningsvis skall detta hjälpa honom att hinna bli spelklar till det stundande Fotbolls-EM. Inför VM 2002 fick vi rycka ut och göra inlägg för David Beckham, som hade en liknande skada.

Dagen efter Elmanders besök hos oss kunde man läsa i Expressen “Beckhams knep som ska rädda Elmanders EM”. Deras reporter hade fått nys om händelsen och intervjuat våra ortopedtekniker Patrik Jacobsson och Jonas Hagelin som fick förklara fotbäddarnas funktion. Elmander hade sällskap Christian “Chippen” Wilhelmsson, som även han genomgick fotanalys och scanning för fotbäddar.

Vi brukar inte göra så stor sak av att vi arbetar med idrottsstjärnor. Samtidigt vill vi ju att våra kunder skall veta vilka vi är och hur vi arbetar. Att Svenska fotbollslandslaget väljer att arbeta med oss är vi förstås väldigt stolta över. Vi håller tummarna att inläggen får önskad effekt så att Elmander kan börja träna och bli spelklar till EM.

 

2012